Βόλος: Βουτιά θανάτου για 53χρονο στις Πλάκες

Mε τον πιο τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του, ένας 53χρονος Βολιώτης, που ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας από τις Πλάκες. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε δεθεί με ένα καλώδιο στο μηχανάκι του και αφού πήρε φόρα, πήδηξε μαζί με το μηχανάκι στη θάλασσα στην περιοχή «Πλάκες».

Η σορός του άτυχου άνδρα, ανασύρθηκε από την θάλασσα από δύτη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από άνδρες του Λιμενικού και την Αστυνομία, για να συμμετέχει στις έρευνες.

Ήταν γύρω στις 2 το μεσημέρι, όταν περαστικοί αντιλήφθησαν ότι κάτι έχει συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Επί τόπου έσπευσαν Λιμενικοί με σκάφος, αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα ειδοποιήθηκε δύτης προκειμένου να βουτήξει και να εντοπίσει την σορό του 53χρονου αυτόχειρα.

Η σορός εντοπίστηκε σε βάθος 7 μέτρων, ανασύρθηκε στην στεριά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα ακολουθήσει η διαδικασία της αναγνώρισης από τους συγγενείς του 53χρονου.

Να σημειωθεί, πως το πρωί της Δευτέρας συγγενείς του 53χρονου, είχαν δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνιση του.

Πηγή: taxydromos

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!