Ίγκορ ο τρίτος

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Ίγκορ Καριόκα Σίλβα ντε Αλμέιδα, γίνεται το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων». Ο 21 ετών Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ,ανακοινώθηκε επίσημα από την Πειραϊκή ΠΑΕ, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Ίγκορ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα το 2017, σε 14 παιχνίδια, τα 12 στο πρωτάθλημα της Super League και τα δύο στο κύπελλο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αναμένεται να πάρει τη θέση του Φιγκέιρας, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Στον Ολυμπιακό, προηγήθηκαν οι μετεγγραφές των Χατζισαφί και Μιραλάς.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ιγκόρ Σίλβα». Ο νεαρός μπακ μίλησε στο Olympiacos TV για τη μεταγραφή του, λέγοντας ότι «είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής για το βιογραφικό του νεοαποκτηθέντα: «Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Comercial-SP, όπου και τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με τις 27 να είναι στην Super League, σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ και έχοντας 2 ασίστ».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!