Μέλη του ΚΗΦΗ Δήμου Παύλου Μελά έψαλαν τα κάλαντα των Φώτων στο Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέλη του ΚΗΦΗ Δήμου Παύλου Μελά  έψαλαν τα κάλαντα των Φώτων στο Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη

Τα κάλαντα των Φώτων έψαλαν στο Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, μέλη του Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων) Δήμου Παύλου Μελά που συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο της ΙΡΙΣ Παντελή Αδαμούδη και τα υπηρεσιακά στελέχη του Κέντρου Ελίνα Τερσενίδου, Λαμπρινή Γιαπουτζή, Γιοβάνη Γραμμένο.
«Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός, η χαρά μεγάλη κι ο αγιασμός
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό, καθετ΄ η κυρά μας η Παναγιά …»
Η γιορτή των Θεοφανείων, προσκλητήριο ανανέωσης και επιστροφής στον Κύριο, ο οποίος αν και ήταν Θεός ταπείνωσε τον εαυτό του και έγινε άνθρωπος, αναμάρτητος, συγχωρητικός και ελεήμων, η οδός, η αλήθεια και η ζωή.
Η Τρίτη ηλικία συγκίνησε και ευχήθηκε καλή φώτιση στον οικοδεσπότη του Δημαρχείου, σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στο προσωπικό του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε και μοιράστηκε μαζί τους αναμνήσεις από τον εορτασμό της μεγάλης γιορτής της ορθοδοξίας και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!