ΔΣΑ: Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια στους χώρους των Δικαστηρίων

Άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας στο χώρο των Δικαστηρίων, της Σχολής Ευελπίδων, ζητεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, μετά τα επεισόδια, με σκηνές βίας - όταν πολίτες ενεπλάκησαν, εκτοξεύοντας πέτρες, ξύλα και σίδερα- το πρωί της Τετάρτης. 

Τονίζοντας ότι η Αστυνομία εμφανίσθηκε στο τέλος των επεισοδίων, «τα οποία εξελίχθηκαν για πάνω από ένα τέταρτο της ώρας», ο ΔΣΑ τονίζει εκ νέου την ανάγκη ενίσχυσης της ασφάλειας στους χώρους των Δικαστηρίων.  Θυμίζει, δε, ότι το αίτημα είχε τεθεί σε ανύποπτο χρόνο, αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Δημήτρη Βερβεσό, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα (σε συνάντηση που είχε γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2018). 

«Δυστυχώς, οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο και από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς δικηγόρων και πολιτών», σημειώνεται. «Για μία ακόμα φορά, επισημαίνουμε προς τον αρμόδιο Υπουργό ότι θα πρέπει να ληφθούν ΆΜΕΣΑ μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας στο χώρο των Δικαστηρίων». 


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!