Κοπή βασιλόπιτας της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018Το περίγραμμα της νέας πόλης  που  θα υλοποιήσει η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά έδωσε ο επικεφαλής  και υποψήφιος δήμαρχος Αριστείδης Ιακωβίδης μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας, που έγινε στις 7 το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης».
«Θέλουμε να κάνουμε μαζί σας την Πόλη μας ένα, μοναδικό στα Βαλκάνια, Μητροπολιτικό Πάρκο, με τη λειτουργική σύνδεση των δύο πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσιου, με την αξιοποίηση και προβολή του Πολιτιστικού Κέντρου της Μονής Λαζαριστών, των Βυζαντινών Νερόμυλων και της παραμελημένης φυσικής ομορφιάς στην Ευκαρπία!», επισήμανε με νόημα ο κ. Ιακωβίδης.
Στάθηκε, δε, ιδιαίτερα  στο χρόνιο και μεγάλο πρόβλημα της αντιπλημμυρικής προστασίας λέγοντας  ότι  ενδέχεται να  απειλήσει   ολόκληρη τη Δυτική Θεσσαλονίκη!
«Να αξιοποιήσουμε την τραγική εμπειρία στη Μάνδρα της Δυτικής Αττικής και να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση, τώρα, που ετοιμάζει τα χρηματοδοτικά προγράμματα για αντιπλημμυρικά έργα, να υλοποιήσει επί τέλους τις δεσμεύσεις, τις υποσχέσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, και να υλοποιήσει τις μελέτες αντιπλημμυρικής προστασίας που παρέλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τις κρατικές υπηρεσίες και τις κρατά στα συρτάρια της! Είναι ανάγκη να βγει μπροστά ο Δήμος Παύλου Μελά και μαζί με τους άλλους Δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, να απαιτήσουν τη λύση του προβλήματος προτού γίνουμε κι εμείς μια … νέα Μάνδρα!», σημείωσε ο κ. Ιακωβίδης.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το λογότυπο της  Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά,  που συμβολίζει την πρότασή της, όπου η ανθρώπινη διάσταση θα αποκτήσει  αυτή  την ποιότητα ζωής, που θέλουν οι δημότες και οι δημότισσες, οι νέοι και οι νέες,  οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, καθώς και τα άτομα με αναπηρία.
«Tο περιστέρι συμβολίζει την Ελπίδα απέναντι στην απογοήτευση  και την ειρηνική ζωή, που θα πρέπει να εξυπηρετεί την ευημερία και την ανάπτυξη» είπε ο κ. Ιακωβίδης. Δημοσιοποίησε, επίσης, ότι λειτουργούν ήδη τα  προφίλ της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών στα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα  Twitter (@AnanewtikiMove)  και Google Plus.  Για το email  του  Γραφείου Τύπου pressananewtiki@gmail.com ανακοίνωσε ο κ. Ιακωβίδης ότι τέθηκε σε λειτουργία και    με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά οι δημότες, καθώς και οι δημότισσες για τα θέματα  του Δήμου Παύλου Μελά. Σχετικά με την ιστοσελίδα της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών ανέφερε πως ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς.

Στην  εκδήλωση παρέστησαν  ο πρώην βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδης, ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Σταυρούπολης Σάββας Σερασίδης,  ο πρώην βουλευτής- νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρώην βουλευτής  Λευτέρης Κωνσταντινίδης, η πρώην Βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου,   ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Μυλωνάς, , ο συντονιστής των ΑΝ.ΕΛ.  Θεσσαλονίκης  Πέτρος Γιώβης, η  αντιπρόεδρος Β' της Ε.Υ.Α.Θ.  Στέλλα Βαλάνη κι ο εκλεγμένος σύμβουλος του Ε.Ε.Θ. Ανδρέας Τερζίδης.  Την κοπή της Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πάτερ Χρυσόστομος.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!