Συνάντηση Τσίπρα-Μοσκοβισί στο Νταβός: Προτεραιότητα η ολοκλήρωση του προγράμματος

Σε πολύ θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον ευρωπαίο επίτροπο Μοσκοβισί, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου, οπότε και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η ικανοποίηση για την έγκαιρη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

 Και επισημάνθηκε ότι η Ελλάδα έχει περάσει σε μια νέα φάση εμπέδωσης της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας που εκφράζεται στις τιμές των ελληνικών ομολόγων.

Επιπλέον, τονίστηκε ότι τώρα όλοι πρέπει να εργαστούν από κοινού για την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος τον Αύγουστο. 

Με κύριους στόχους η Ελλάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα του European Simester την άνοιξη, να ολοκληρωθεί η συζήτηση για τη ρύθμιση του χρέους και να καθοριστούν τα τελευταία βήματα πριν την έξοδο στις αγορές και να ολοκληρωθεί η επεξεργασία της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!