Τα αναπάντητα ερωτήματα της μητέρας της Δώρας

Έναν κατάλογο με ερωτήματα που ζητά να υποβληθούν στον καθ'ομολογία δολοφόνο της κόρης της Δώρας, έδωσε στον ανακριτή η μητέρα της άτυχης εφοριακού, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές τον περασμένο Οκτώβριο στο Β' νεκροταφείο.

Ο Σοροπίδης με τις τελευταίες «αποκαλύψεις» του, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές ή ηθικούς αυτουργούς, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, η οποία τώρα ζητεί και αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Η οικογένεια ζητεί από τον δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!