Ζήσε από κοντά τη μαγεία του Καρναβαλιού του Ωραιοκάστρου

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ζήσε από κοντά τη μαγεία του Καρναβαλιού του Ωραιοκάστρου

Το Ωραιόκαστρο είναι έτοιμο να ντυθεί στα χρώματα του καρναβαλιού διοργανώνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά την μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης!

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η αρμόδια αντιδημαρχία Πολιτισμού καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν και φέτος στην αποκριάτικη παρέλαση να παραβρεθούν σε μια πρώτη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 17.30 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου (δημαρχείο Ωραιοκάστρου, ισόγειο).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων δημοτικών σχολείων, γυμνασίων, λυκείων, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολές χορού, αθλητικούς συλλόγους, εθελοντικές ομάδες, κοινωνικές δομές, φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην αποκριάτικη παρέλαση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο τηλεφωνικό νούμερο 2313304072 ή να απευθύνονται στο γραφείο Πολιτισμού στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου τις ίδιες ώρες.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!