Αιματοβαμμένος αρραβώνας. Ξεκληρίστηκαν οικογένειες στο τροχαίο της Κρήτης

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15.00 το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκαν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο ένα όχημα που κινείτο με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο και στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, ο οδηγός και δυο επιβάτες να τραυματιστούν θανάσιμα ενώ ένας ακόμα επιβάτης χαροπαλεύει.

Δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου.

Ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με άλλο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Νεκρό ανασύρθηκε ένα νεαρό ζευγάρι που μόλις είχε αρραβωνιαστεί και η μητέρα της κοπέλας. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πατέρας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν το ζευγάρι των νέων, η μητέρα, ο πατέρας και η ανήλικη αδελφή της κοπέλας. Για άγνωστο λόγο, το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του νεαρού. Η χαρά για τον αρραβώνα του παιδιού της, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Πρόκειται για έναν νέο άνδρα 23 ετών, φοιτητή με την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του. Μάλιστα η κοπέλα είχε μετακομίσει μόνιμα Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί. Η τρίτη νεκρή είναι η 45χρονη μητέρα της κοπέλας.

Ο άνδρας ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο είναι ο 47χρονος πατέρας της κοπέλας ενώ και η 15χρονη αδερφή της η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο έχει τραυματιστεί με κατάγματα στα πόδια.

Η οικογένεια της νεκρής κοπέλας, μητέρα, πατέρας και αδερφή πήγαν στην Κρήτη, από την Τήλο, για να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό και την οικογένειά του.

Ο θάνατος του ζευγαριού και της μητέρας της κοπέλας ήταν ακαριαίος. Η οικογένεια επέστρεφε στο Ηράκλειο από τα Χανιά όπου είχε πάει για εκδρομή, ενώ στην τραγωδία έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι προπορευόταν σε αυτοκίνητο η οικογένεια του 23χρονου, με τους γονείς του να είναι μάρτυρες του δυστυχήματος.

Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι ο οδηγός και η συνοδηγός.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης από το ΠΑΓΝΗ έγινε γνωστό με ανακοίνωση, η κατάσταση της υγείας και των τεσσάρων τραυματιών που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο με δύο εκ των οποίων μάλιστα κατόπιν ολοκλήρωσης της χειρουργικής επέμβασης να μεταφέρονται για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά όπως επισημαίνεται:

«Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018 , στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες , εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών».



Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!