Πρόταση του ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό για Μολέντο

Πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ροδρίγκο Μολέντο έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και οι Πράσινοι έχουν αφήσει ανοιχτή την πόρτα.

Δεν ήταν τυχαία η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη περί πρότασης στον Παναθηναϊκό αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει παίκτη του. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ "φωτογράφιζε" τον Μολέντο και όπως προκύπτει από πληροφορίες του Sport24.gr έχει ήδη καταθέσει πρόταση στους πράσινους για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Σ' αυτή προσφέρει χρήματα και παίκτη δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 800.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός ζητάει 1.300.000, σε μια προσπάθεια να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε μια εποχή που του είναι άκρως απαραίτητα.

Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις, καθώς από την πλευρά και των τριών μερών (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Μολέντο) η διάθεση είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία με κέρδος για όλες τις πλευρές. 

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!