Στοίχημα: Περνάει από το Αγρίνιο η ΑΕΚ

Στοίχημα: Περνάει από το Αγρίνιο η ΑΕΚ



Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου. Θα μας απασχολήσουν πέντε παιχνίδια, από Σούπερλιγκ, Ισπανία και Αγγλία, ενώ προγνωστικό προκύπτει από το μπασκετικό πρόγραμμα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Κερδίζει η ΑΕΚ
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΑΕΚ. Με άσχημο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της το 2017 η ομάδα του Αγρινίου. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε 0-4 από την ΑΕΚ για το Κύπελλο, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2), ενώ σε επίπεδο Σούπερλιγκ από τον Οκτώβριο και έπειτα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα "τρίποντο". Από την άλλη πλευρά, η Ένωση, την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος "γκέλαρε", μένοντας στο 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σήμερα γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Στα εννέα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε Ελλάδα και Ευρώπη διατηρείται αήττητη (5-4-0), κέρδισε τον Παναιτωλικό στο ίδιο γήπεδο στις 20/12 για το Κύπελλο και θεωρούμε ότι το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ θα πανηγυρίσει και σήμερα μία επιτυχία, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιλογή θα αποτελέσει το "διπλό", σε απόδοση 1.80.
Προβάδισμα η Λας Πάλμας
Συνεχίζουμε με Ισπανία και τον αγώνα Λας Πάλμας - Έιμπαρ. Στην "ουρά" του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι νησιώτες, οι οποίοι σήμερα θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους, με τον Πάκο Χιμένεθ να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Η Έιμπαρ, από την πλευρά της, ήταν εξαιρετική στο πρώτο μισό της σεζόν, ολοκλήρωσε το 2017 όντας αήττητη για τέσσερα ματς, ενώ φιγουράρει στην 7η θέση. Βέβαια, το σημερινό παιχνίδι είναι καθοριστικό για τη Λας Πάλμας, η οποία θέλει να κάνει το restart και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για να παραμείνει στην κατηγορία. Αγωνίζεται εντός έδρας, έχει νέο προπονητή και αξίζει να ποντάρουμε στο 1 DNB σε απόδοση 1.91 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Νίκη για Μίλγουολ
Περνάμε στον νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας, Μίλγουολ - Μπάρνσλεϊ. Στην ίδια κατηγορία, την Τσάμπιονσιπ, συμμετέχουν αμφότερες, με τη Μίλγουολ να είναι αποτελεσματική το τελευταίο διάστημα μπροστά στο κοινό της, παραμένοντας αήττητη εδώ και πέντε αναμετρήσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αντίθετα, η Μπάρνσλεϊ δεν πείθει μακριά από το γήπεδό της. Μπορεί στην πιο πρόσφατη "έξοδό" της να επιβλήθηκε 0-1 της Σάντερλαντ, ωστόσο στις πέντε προηγούμενες είχε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Θεωρούμε ότι θα "μιλήσει" ο παράγοντας έδρα και θα πάμε με το ν "άσσο" σε απόδοση 1.95.
Με τα γκολ στο Μπάροου
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Κόνφερενς της Αγγλίας και τον αγώνα Μπάροου - Τρανμίρ. Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, ενώ αμυντικά παρουσιάζουν προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπάροου προέρχεται από τέσσερα σερί αμφίσκορα σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ στα τρία από αυτά τα ματς επιβεβαιώθηκε και το Over. Από την πλευρά της, η Τρανμίρ προέρχεται από την ήττα με 5-2 από την Φίλντε, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες σημείωσε συνολικά 11 τέρματα και δέχθηκε δύο. Δύσκολα θα παραμείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 αξίζει της προσοχής μας.
Χαμηλό σκορ στη Νέα Σμύρνη
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Πανιώνιος - Άρης. Το ισχυρό "χαρτί" των "κιτρίνων" είναι η άμυνά τους, καθώς δέχονται 72 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ, στον αντίποδα σκοράρουν μόλις 63.4. Οι "κυανέρυθροι", από την άλλη, διαθέτουν την χειρότερη άμυνα της Stoiximan.gr Basket League δεχόμενοι 85.3 πόντους. Ωστόσο, η κάκιστη επίθεση του Άρη δεν θα μπορέσει να σκοράρει πολύ ούτε απέναντι στην άμυνα του Πανιωνίου. Επιπλέον, ο Πανιώνιος αναμένεται να... πνιγεί από την 40λεπτη άμυνα του Άρη και η καλύτερη επιλογή από τον αγώνα είναι το Under 145.5 πόντοι σε απόδοση 1.83.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!