Ολυμπιακός: Φήμες για άμεση αντικατάσταση Λεμονή με Οσκαρ Γκαρσία

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες ότι ο Οσκαρ Γκαρσία θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Καταλανοί θεωρούν πως είναι θέμα ημερών ή και ωρών η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον 44χρονο τεχνικό με τον Τάκη Λεμονή να αποχωρεί από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, δίνοντας συνέχεια στα δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μέσα στην ημέρα. 

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, την ίδια ώρα τηρείται σιγή ιχθύος και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν κανένα σχόλιο.

Ο Όσκαρ Γκαρσία, ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν. Στο αυστριακό πρωτάθλημα και από το «τιμόνι» της Σάλτσμπουργκ, κατέκτησε δύο νταμπλ τις σεζόν 2015-16 και 2016-17. Το 2012-13 ήταν πρωταθλητής στο Ισραήλ καθοδηγώντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Ως ποδοσφαιριστής, φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη σεζόν 1993-94 και από το 1995 έως το 1999 έχοντας συνολικά 69 αγώνες με 21 γκολ στο ενεργητικό του. Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο UEFA, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας καθώς και δύο Κύπελλα Ισπανίας.
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!