Ενταση στο υπουργείο Υγείας -Μπλόκο των ΜΑΤ στην ΠΟΕΔΗΝ

Ένταση στο υπουργείο Υγείας, με τα ΜΑΤ να μην επιτρέπουν σε μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να μπουν στο κτίριο.

Ολα ξεκίνησαν όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να πάνε στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη στο υπουργείο. Ωστόσο η συμφωνία προέβλεπε να περάσουν 10 μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, ενώ εκείνοι ήθελαν να μπουν στο κτίριο 12.

Τότε ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο. Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. 

Μοίρασαν ψωμί και ελιές

Ψωμί κι ελιές μοίρασαν νωρίτερα οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ έξω απο το υπουργείο Υγείας, καθώς υποστηρίζουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης τους οδηγούν στα συσσίτια.

Άλλοι διαδηλωτές είχαν φορέσει μάσκες του Τσίπρα και του Πολάκη και κρατούσαν ζώνες στις οποίες έφτιαχναν νέες τρύπες, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι πλέον... αδυνατίζουν λόγω της λιτότητας. 

Το προσωπικό των νοσοκομείων πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Καταγγέλλουν ακόμα ότι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι τραγική λόγω της υποχρηματοδότησης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!