Σπρίτζης: Κυκλώματα διαπλοκής σαμπόταραν τα λεωφορεία

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα «κυκλώματα διαπλοκής» που λυμαινόταν τις αστικές συγκοινωνίες προέβη στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

«Ξαφνικά φύσηξε Βοριάς και αρρωσταίναν τα λεωφορεία» είπε ο κ. Σπίρτζης επικαλούμενος πόρισμα επιτροπής της ΟΣΥ ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες) το οποίο διαπιστώνει ότι λεωφορεία έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας εξαιτίας σαμποτάζ «από μέσα».

«Βρέθηκε χτύπημα με σφυρί στα τακάκια ενός λεωφορείου» είπε αποκαλυπτικά και υπογράμμισε ότι το κύκλωμα όχι μόνο δεν επέτρεπε σε λεωφορεία να βγαίνουν στη κυκλοφορία αλλά απέτρεπε και τη συντήρηση. «Υπάρχουν κυκλώματα που σαμποτάρουν τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών. Πρώτη φορά το ακούτε;» συμπλήρωσε απευθυνόμενος τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και ξεκαθάρισε ότι πλέον το θέμα θα το αναλάβει η δικαιοσύνη. «Από δω και πέρα, θα ακολουθήσει η δικαστική διαδικασία» διεμήνυσε σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πηγή: news24.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!