Αποφασισμένος ο Ολυμπιακός για Μιραλάς!

Κανένας δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης. Κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Μιραλάς θα ξαναντυθεί στα κόκκινα.

Μπορεί να ειπωθεί όμως με σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιηθεί τις τελευταίες ώρες για τα καλά με τον Κέβιν και αυτό έχει να κάνει με την εντολή που έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους συνεργάτες του να τελειώσουν τη μεταγραφή!

Μέχρι στιγμής η Γουέστ Χαμ δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για τον Βέλγο άσο. Η Γαλατασαράι από την πλευρά της διατηρεί μία στάση αναμονής. Ναι μεν φαίνεται ότι αποσύρθηκε οριστικά, αλλά στην Τουρκία επιμένουν ότι θα επανέλθει.

Την ίδια στιγμή στο Λίβερπουλ γνωρίζουν ότι ο Μιραλάς πιέζει την Έβερτον να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι μία τέτοια κουβέντα έγινε ξανά τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Άγγλοι συνεχίζουν τον... χαβά τους. Σύμφωνα με κάποιες πηγές ζητούν 8 εκατομμύρια, σύμφωνα με κάποιες άλλες απαιτούν 10! Γράφτηκε στην Αγγλία ότι στο τέλος θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους στα 5εκ. ευρώ.

Η ουσία είναι ότι η αίσθηση που επικρατεί πλέον στο Νησί είναι ότι ο Μιραλάς πιέζει πολύ και ταυτόχρονα πιέζει και ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν γίνει πολύ "ενοχλητικοί" προς την Έβερτον.

Το θέμα του Μιραλάς, είτε θετικά, είτε αρνητικά, φαίνεται ότι θα τραβήξει, ότι θα φτάσει εώς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι πλέον το παραδέχονται στην Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός έχει τύχη να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα". Δεν βγάζουν πλέον την απαισιοδοξία που έβγαζαν πριν από τα Χριστούγεννα, όταν δεν είχαν τους Πειραιώτες ούτε καν σε ρόλο αουτσάιντερ, αλλά ακόμα πιο χαμηλά.

Ο τεχνικός της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις από την πλευρά του είπε ότι "εμείς δεν θέλουμε να δώσουμε δανεικό κανέναν παίκτη μας" και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν ο Μιραλάς μείνει στο τέλος στην... εξέδρα του "Goodison Park", αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος!

Αλλάζουν όμως αυτά σε μία μεταγραφική περίοδο. Και μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα. Οπότε, υπομονή και τίποτε άλλο. Η εντολή από τον Μαρινάκη έχει δοθεί και ο Ολυμπιακός δίνει τεράστια μάχη στην Αγγλία, με κάποια σημάδια αισιοδοξίας να υπάρχουν πλέον στον ορίζοντα.

Peter Byrne/PA via AP


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!