Μια σύλληψη που κινητοποίησε την Αντιτρομοκρατική

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά τη σύλληψη νεαρού Αφγανού χθες βράδυ στην περιοχή του λόφου του Λυκαβηττού, ο οποίος εντοπίστηκε ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματοςτης περιοχής, στο οποίο αφού γευμάτισε επιχείρησε να αποχωρήσει χωρίς να πληρώσει.

Στο σακίδιο του συλληφθέντος βρέθηκαν τουλάχιστον οκτώ ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές, καθώς και αρκετές ταυτότητες που εκτιμάται ότι είναι πλαστές.

Για τον Αφγανό έχει εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, ενώ έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.

Αυτή την ώρα κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου ανακρίνεται.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν αν έχει σχέση με αντιεξουσιαστές καθώς μετά τη σύλληψή του έγινε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του χώρου, όπου γίνεται λόγος για «προσαγωγή συντρόφου».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!