ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 16/2/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας με τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, το μέλος της γραμματείας της Ν.Ε., Αντώνης Χατηδιαμαντής, ο τέως συντονιστής και μέλος της Ν.Ε., Δημήτρης Δημητριάδης και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 'Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη', Ρία Καλφακάκου.
Εκ μέρους του δήμους Θεσσαλονίκης, εκτός από το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, πήρε μέρος ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς.
Στη συζήτηση κυριάρχησε η αναθεώρηση του νέου Γ.Π.Σ. (Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου). Τέθηκαν όμως κι άλλα σημαντικά θέματα τα οποία απασχολούν την πόλη αλλά και ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα, όπως οι αστικές συγκοινωνίες, οι ελεύθεροι χώροι, το παραλιακό μέτωπο, το σύστημα στάθμευσης κλπ.)

Το γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!