Πνευμονική εμβολή ο Καρέλης

Νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος διαγνώστηκε με πνευμονική εμβολή!

Μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε λίγο διάστημα αφότου είχε υπογράψει στην βελγική ομάδα (Δεκέμβριο 2016), ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στην ενεργό δράση, αλλά και πάλι στάθηκε άτυχος.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα το πρωί (11/01)πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως ανακοίνωσε η Γκενκ οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο 26χρονος άσος υπέστη πνευμονική εμβολή (για 2η φορά στη ζωή του), ενώ προσθέτει πως του χορηγήθηκε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γκενκ, ο Καρέλης πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο για δύο νύχτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει αεροπορικώς στο Βέλγιο, δεδομένου ότι η ομάδα πραγματοποιεί τη μίνι χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία.

Ο διεθνής άσος θα γυρίσει οδικώς στο Βέλγιο, ενώ η ανακοίνωση της Γκενκ αναφέρει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!