Το μήνυμα του Τσίπρα από την Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Πρωθυπουργός από την Κάλυμνο, όπου παραβρέθηκε, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Ναυτιλίας, στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

 

«Χρόνια πολλά σε όλους, είναι μεγάλη μου τιμή που βρισκόμαστε στο ιστορικό νησί της Καλύμνου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νησιώτες χρόνια πολλά» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «θέλω να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας βρισκόμαστε στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε- από τον Έβρο έως το Καστελόριζο χτυπά η καρδία της Ελλάδας, της περήφανης Ελλάδας, της Ελλάδας του μόχθου που θα τα καταφέρει» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Άγκυρα, ο Πρωθυπουργός συνέχισε απευθυνόμενος στους Καλύμνιους, ότι από το νησί τους στέλνει «μήνυμα ειρήνης, συνεργασίας και φιλίας προς τους γείτονες μας, διότι όπως εξήγησε «η πατρίδα μας διαχρονικά υπερασπίζεται αυτές τις πανανθρώπινες αξίες», συμπληρώνοντας όμως ότι οι Έλληνες στέλνουν και «μήνυμα αποφασιστικότητας, να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο».

 

Καταλήγοντας στο χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!