Η ανάρτηση του Φερεντίνου μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα πολύ άσχημο επεισοδίου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει, Πετάει», ο Μάνος Παπαγιάννης επιτέθηκε λεκτικά στη συνάδελφό του -όπως η κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου- και στη συνέχεια την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μιλήσει για όσα συνέβησαν μεταξύ τους την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο ο παραγωγός της παράστασης ανέφερε ότι είδε τον ηθοποιό είχε αμυχές στο πρόσωπό του.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σοφία Παυλίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εικόνα με το εξής μήνυμα: “This person has zero tolerance for violence against women" (Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών).

Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα στο δικό του προφίλ για να συμπαρασταθεί στη μητέρα των παιδιών του.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!