Απειλές Γιλντιρίμ κατά της Ελλάδας για το Αιγαίο -Με αφορμή τα Ιμια

Σε απειλητικούς τόνους έναντι τις Ελλάδας κινήθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ με αφορμή την επέτειο των γεγονότων στα Ιμια.

Οπως μεταδίδει η Haberturk, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης με τον Πρωθυπουργό του Νίγηρα, ο Τούρκος Πρωθυπουργός προειδοποίησε την Αθήνα λέγοντας ότι «δεν συμβαδίζουν με την καλή γειτονία η μεταφορά της κρίσης των Ιμίων του 1996 στο σήμερα και οι σχετικές ενέργειες».

Οπως είπε ο Γιλντιρίμ απευθυνόμενος στην Ελλάδα «δεν είναι σωστό να επιχειρούν οι γείτονες μας να έχουν την φιλοδοξία του ψαρέματος σε θολωμένα νερά τη στιγμή που εμείς είμαστε απασχολημένοι με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Και έσπευσε να προσθέσει σε απειλητικό τόνο: «Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο μια τέτοια προσπάθεια. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι παρόμοιο, ως Τουρκία, έχουμε πάντα στην διάθεση μας προφυλάξεις. Κανείς να μην ανησυχεί».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!