Συννεφιά και υγρασία

Συννεφιά και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Λίγες πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρα, ενώ είναι πιθανό να χιονίσει πρόσκαιρα σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 17, στην κεντρική Ελλάδα από 1 έως 13 βαθμούς, στη δυτική και νότια από 5 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 15 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 Μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 Μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 Μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι αλλά μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν σταδιακά σε μέτριους και τοπικά ισχυρούς 6 Μποφόρ.

Στην Αττική κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, αλλά από το απόγευμα στα ανατολικά θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!