Περίεργη υπόθεση με θάνατο νεαρού ζευγαριού στη Κεφαλονιά- Τους βρήκαν νεκρούς σε βίλα

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία των Βλαχάτων στην Κεφαλονιά ο θάνατος νεαρού ζευγαριού τουριστών.

 

Το ζευγάρι των Γερμανών, ηλικίας περίπου 30 ετών, βρέθηκε νεκρό σε κατάλυμα που είχε νοικιάσει στο χωριό της Κεφαλονιάς.

 

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, τα δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά σε λίμνη αίματος, όπου υπήρχαν μαχαίρια και φαλτσέτες.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται για δεύτερη μέρα ενώ αστυνομικοί της ασφάλειας Αργοστολίου, εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη βίλα μέσα στην οποία βρέθηκαν νεκρά τα δυο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών.

 

Οι αστυνομικοί ελέγχουν και τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα, μήπως και καταφέρουν να εντοπίσουν χρήσιμα στοιχεία.

 

Αυτή την ώρα, στο σημείο που βρέθηκαν νεκροί οι δύο Γερμανοί, βρίσκεται η ιατροδικαστής Πατρών κα Αγγελική Τζιόλα, η οποία με το πόρισμά της από την νεκροψία και νεκροτομή που πραγματοποιεί ίσως ρίξει φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

 

Αυτή την στιγμή, οι ενδείξεις των αστυνομικών αποδυναμώνουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, χωρίς τίποτε φυσικά αυτή την ώρα να μπορεί να αποκλειστεί.

 

Αυτό που μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο είναι η ταυτότητα των δύο ατόμων. Καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα στο κατάλυμα, που να αποδεικνύουν την μεταξύ τους σχέση και τον λόγο που βρέθηκαν στην Ελλάδα και την Κεφαλονιά.

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!