Σε κλοιό κινητοποιήσεων σήμερα η Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Σε κλοιό κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη σήμερα. Εργαζόμενοι ΟΤΑ, ΠΑΜΕ, εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και ΛΑΕ βγαίνουν στους δρόμους, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης, που ψηφίζεται αργά σήμερα το βράδυ, από την Ολομέλεια της Βουλής. 

Αναλυτικά:

Στις 10:00 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τευτλοπαραγωγοί οι οποόι θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΕΒΖ στην οδό Μητροπόλεως.

Στις 12:30 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου μέλη της ΕΔΟΘ ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια ώρα, στις 12:30, έχουν προγραμματίσει συγέντρωση στο ΥΜΑΘ εργαζόμενοι, συμβασιούχοι και παρατασιούχοι των ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης.

Στις 18:00 το απόγευμα, στην Καμάρα, συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει άτομα από τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Στις 18:30 το απόγευμα , συγκέντρωση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπ (ΠΑΜΕ), στο Άγαλμα Βενιζέλου.

H Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, στις 12.30΄μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη συγκέντρωση των σωματείων του Δημοσίου και στις 6.30΄μ.μ. στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Καμάρα και πορεία στο Υ.ΜΑ.Θ.

 


Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!