Συμφώνησαν για Μολέντο, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Η Ιντερνασιονάλ εξασφάλισε την υπογραφή του Ροντρίγκο Μολέντο σε προσύμφωνο για συνεργασία από την 1η Ιουλίου και έχει τον πρώτο λόγο, όμως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παίζουν το τελευταίο χαρτί τους προκειμένου να αντιστρέψουν την κατάσταση...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στον δανεισμό του Μολέντο έως το τέλος της σεζόν, με το ενοίκιο να προσδιορίζεται στις 500.000 ευρώ. Στη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται κανένα έμψυχο αντάλλαγμα, λόγω της μικρής διάρκειας.

Πλέον, η ολοκλήρωση της μεταγραφής εξαρτάται από τον Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος θα ενημερωθεί για το deal των δύο ομάδων και θα αποφασίσει αν θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Μάιο, πριν την οριστική επιστροφή του στο Πόρτο Αλέγκρε. Εννοείται πως έχει τη δυνατότητα να μείνει στην Αθήνα και να περιμένει.

Πάντως, από το Τριφύλλι έσπευσαν να υποβαθμίσουν το ζήτημα, υποστηρίζοντας πως με τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση για τον Μολέντο, αλλά δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση έχει το δικαίωμα να διαχειριστεί την υπόθεση και να ψάξει το μέγιστο κέρδος.

Το ζητούμενο είναι η αντίδραση του Μολέντο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί συνεργάσιμος για την πώληση του. Δεν αποκλείεται, με την παρότρυνση της Ιντερνασιονάλ να αλλάξει στάση, ώστε να πιέσει τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει να γυρίσει άμεσα στην πατρίδα του.

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!