Συλλήψεις για καλλιέργεια, αποθήκευση και διακίνηση κάνναβης

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας σχετικά με την εγκληματική δράση των ανωτέρω κατηγορούμενων στην καλλιέργεια, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, επετεύχθη η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός τους, καθώς και οι οικίες που χρησιμοποιούσαν ως χώρο καλλιέργειας και αποθήκευσης της κάνναβης.

Εντός της οικίας του 59χρονου στο Γέρακα, εντοπίσθηκε εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (λυχνίες, αφυγραντήρες, ιονιστές κλπ). Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 61 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.959,6 γραμμαρίων, 22 ναρκωτικά χάπια, ποσότητα σπόρων κάνναβης και ένα όπλο τύπου Flobert με 28 σφαίρες.

Στην οικία των δύο άλλων συλληφθέντων στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13.244 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 84 γραμμ., ποσότητα σπόρων κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!