«Μασάζ» από Τσακαλώτο σε βουλευτές για το πολυνομοσχέδιο -Την Τρίτη στη Βουλή

«Ποδαρικό» για το 2018 με ενημέρωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο την προσεχή Τρίτη, ενόψει της κατάθεσης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές και υπουργοί έχουν δώσει «ραντεβού» την Τρίτη στις 5 μ.μ. στη Βουλή. Το πλάνο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θέλει το πολυνομοσχέδιο να κατατίθεται μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του «επείγοντος».

Και με δεδομένο ότι οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου είναι πολλές, το «παρών» δεν θα δώσει μόνο ο κ. Τσακαλώτος. Εξ αυτού του λόγου, στη συνεδρίαση αναμένεται να προσέλθουν προς ενημέρωση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου. Όπως και οι υπουργοί Αλέξης Χαρίτσης, Νίκος Παππάς και πιθανόν και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Το κλίμα πάντως στο εσωτερικό της κυβέρνησης είναι ότι βρίσκονται σε μία φάση-κλειδί για την ολοκλήρωση του προγράμματος και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο τυπικό κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, στο Εurogroup της 22ας Ιανουαρίου.
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!