Γνωστή ηθοποιός για Σεργιανόπουλο: Αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε

Έχουν περάσει, πια, δέκα χρόνια από την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ωστόσο, πολλοί είναι οι ηθοποιοί που τον επικαλούνται συχνά και αναπολούν όμορφες στιγμές μαζί του. Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι έχουν μιλήσει με όμορφα λόγια, περιγράφοντας έναν άνθρωπο σεμνό, ευγενικό και γλυκό. Ωστόσο η πρόσφατη δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα φαίνεται να διαφέρει αρκετά από όσα έχουν λεχθεί έως τώρα. Η ηθοποιός μιλά για έναν άνθρωπο κλειστό και ιδιότροπο που στην ουσία «γύρευε» να πάθει ό, τι έπαθε:

«Ήταν κλειστός άνθρωπος, ευγενικός, λιγομίλητος… Προβληματικός! Έδειχνε βέβαια τα θέματα που είχε». Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν της ζητήθηκε να μιλήσει σχετικά από την ΕΡΤ λίγο μετά τη δολοφονία: «Λέω τι να σας πω; Γύρισα και είπα, εντάξει παιδιά αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε. Προσπάθησαν άτομα να τον βοηθήσουν, αλλά δεν ήθελε. Δεν ήθελε να τον βοηθήσουν» είπε χαρακτηριστικά, ερωτηθείσα για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!