Broadway Nights σήμερα στο Μέγαλο Μουσικής Θεσσαλονίκης

BROADWAY NIGHTS

ΚΑΣΤΕΛΛΟΥ Δ. ΔΗΜΗΤΡΑ
Το μουσικό χορευτικό υπερθέαμα Broadway Nights σε σκηνοθεσία και χορογραφία Δήμητρας Καστέλλου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 2015. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και τις 2 sold out παραστάσεις, επέστρεψε για 4 ακόμη μοναδικές εμφανίσεις και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αρχικά το Μάρτιο του 2016 και στη συνέχεια το Φεβρουάριο του 2017, όπου και ξεχώρισε για ακόμα μία φορά πετυχαίνοντας 4 νέα sold out. Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical Κ's Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.
Φέτος η έναρξη της επικείμενης παράστασης θα κηρυχθεί με την πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του τραγουδιού I Got to Dance, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ομάδα Musical K's Blink, από τον μουσικοσυνθέτη Στάμο Σέμση και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.
Η παράσταση Broadway Nights αποτελεί έναν πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις του musical... για όλους εκείνουν που ο θόρυβος και το στρας του Broadway δεν θα τους εγκαταλείψει ποτέ! Φορέστε λοιπόν την πιο λαμπερή σας διάθεση και ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα σε έναν κόσμο ερωτικό, υπαινικτικό, αστραφτερό... σε έναν κόσμο μαγικό!

Φώτα... κλακέτα... πάμε!

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Σκηνοθεσία - Χορογραφία - Επιμέλεια ΚοστουμιώνΔήμητρα Καστέλλου
Μουσική ΔιδασκαλίαΔήμητρα Αθανασάτου
ΕνορχήστρωσηΔημήτρης Τσακυρίδης
ΚοστούμιαΓιάννης Κατρανίτσας / Μαρία Στεφανίδου / Σοφία Αδάμου
Σκηνικά: Παντελής Κάλτσος
ΦωτισμοίΣτέλλα Κάλτσου

Πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical K's Blink

Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα The Gang

Guest εμφανίσεις:
Δήμητρα Αντωνακούδη
Κωνσταντίνα Καστέλλου
Ναταλία Λαμπαδάκη
Πέννυ Μπαλτατζή
Αδάμ Τσαρούχης


Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης "Μαίρης Κωνσταντινίδου" 
Μουσική διδασκαλία χορωδίας: Μαίρη Κωνσταντινίδου

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

25€ (20€*), 20€ (15€*), 17€ (15€*), 15€ (12€*), 12€ (12€*)
* Μαθητικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, κάτοχοι κάρτας ανεργίας


    Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

    Σχολίασε κι εσύ!