Daily Telegraph: Ελλάδα και Κύπρος κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί το 2018

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2018 είναι πιθανόν να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, ενώ η Τουρκία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει μια ανάκαμψη, αν και η ζήτηση είναι πιθανό να είναι χαμηλότερη από τα συνηθισμένα επίπεδα πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Μετά τις σημαντικές αυξήσεις στις εφετινές κρατήσεις τους για διακοπές στην Ελλάδα, οι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις της Αυστρίας αυξάνουν εκ νέου τις προσφερόμενες δυνατότητές τους για την Ελλάδα, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους δύο μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους της χώρας, «TUI Austria» και «Rewe Austria Touristik».

Σύμφωνα με τον διευθυντή του «Rewe Austria Touristik», Μάρτιν Φαστ, για την Ελλάδα έχει αυξηθεί για το 2018 κατά 30% ο αριθμός των εγγυημένων θέσεων σε αεροπορικές πτήσεις, ενώ από τον «Tui Austria» αναφέρεται αντίστοιχα μία αύξηση κατά 20% στον αριθμό των θέσεων, σε σχέση με εφέτος.

Ταυτόχρονα από τον «Tui Austria» επισημαίνεται πως η Ελλάδα υπήρξε εφέτος το καλοκαίρι ο τουριστικός προορισμός με τις περισσότερες κρατήσεις γι' αυτόν τον μεγαλύτερο αυστριακό τουριστικό όμιλο, του οποίου ο κύκλος εργασιών με την Ελλάδα παρουσίασε αύξηση 25% σε σχέση με το 2016, ενώ συνολικά ο διεθνής τουριστικός όμιλος TUI έφερε μέσα στο 2017 στην Ελλάδα 2,5 εκατομμύρια τουρίστες.

ΠΗΓΗ TELEGRAPH/ΦΩΤΟ SOOC


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!