Αποσύρεται το iPhone X;

Μπορεί αυτήν τη στιγμή να είναι το υπέρτατο smartphone, αλλά σύμφωνα με μια νέα διαρροή από αξιόπιστη πηγή, η Apple σύντομα θα αποσύρει το iPhone X.

Σε νια νέα έκθεση που έχει στα χέρια του το AppleInsider, ο αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo ισχυρίζεται ότι οι απογοητευτικές πωλήσεις του iPhone X θα οδηγήσουν στην απόσυρση του μοντέλου "με την παραγωγή να διακόπτεται το καλοκαίρι". Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα ακυρώσει μοντέλο iPhone μετά από μία μόλις γενιά από το iPhone 5c το 2014.



Ο Kuo, ο οποίος έχει πετυχημένο ιστορικό στην αποκάλυψη των σχεδίων της Apple, εξήγησε ότι ο κύριος λόγος είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος στην Κίνα. Στην Κίνα, βασιλεύει η μεγάλη οθόνη και η μαύρη εγκοπή του iPhone X θεωρείται από τους Κινέζους καταναλωτές ως χαμένος χρηστικός χώρος. Ειδικά όταν το φθηνότερο iPhone 8 Plus προσφέρει στην πραγματικότητα λίγα περισσότερα.


Διαβάστε ΕΔΩ την άποψή μας για το iPhone X


Τα νέα επίσης ακολουθούν μια νέα έρευνα από την Cowan, η οποία διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον για νέα iPhones έχει χτυπήσει ιστορικό χαμηλό.



Από την άλλη, ενώ το iPhone X δεν θα φέρει στην Apple τις πολυαναμενόμενες τεράστιες πωλήσεις, ο Kuo προβλέπει ότι η Apple θα γνωρίσει ήπια αύξηση 5% κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θέτει για πρώτη φορά μαζί προς πώληση τρία premium μοντέλα (iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X).

Επιπλέον, ο Kuo πιστεύει ότι η Apple θα ολοκληρώσει ακόμη καλύτερα το 2018, με ανάπτυξη 10% καθώς το απερχόμενο iPhone X θα αντικατασταθεί από ένα σύνολο τριών νέων σχεδίων που θα εμπνέονται από αυτό: ένα iPhone X, δεύτερης γενιάς 5,8 ιντσών, ένα iPhone X Plus 6,5 ιντσών και ένα iPhone SE, 6,1 ιντσών αξίας 650-750 δολαρίων που θα είναι εξοπλισμένο με Face ID. Η Apple ελπίζει ότι τα δύο τελευταία θα ενθουσιάσουν και πάλι την κινεζική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα νέα μοντέλα δεν θα έχει την περιορισμένη εγκοπή αναγνώρισης προσώπου, την οποία η Apple ετοιμάζει για τα iPhones του 2019.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!