Γαλλία: Ένοπλοι 'σήκωσαν' κοσμήματα πολλών εκατ. από το Ritz του Παρισιού

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό BFM, η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν αγγίζει τα 4,7 εκατ. ευρώ ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων. Αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε "τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς". "Οι γονείς μου και εγώ καθόμασταν στο μπαρ του ξενοδοχείου για ποτό και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, όταν ακούσαμε τους bartenders να φωνάζουν να πέσουμε κάτω. Ένας άνδρας που φορούσε μάσκα του σκι έτρεξε από την πόρτα του μπαρ μέσα στην αίθουσα. Κράταγε τσεκούρι", είπε ο μάρτυρας.

Και συνέχισε: "Αμέσως ο μπάρμαν έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα και μας έκρυψε στην πίσω πλευρά του μπαρ, όπου μείναμε για περίπου έξι λεπτά. Ακούσαμε τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς. Ακούγαμε φωνές και κραυγές ακριβώς έξω από την πόρτα".

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι ληστές ήταν οπλισμένοι με μικρά τσεκούρια. Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο το ξενοδοχείο φιλοξενεί έκθεση κοσμημάτων.

(Φωτό: Clement Lanot via AP)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!