Αποχώρηση - βόμβα από το Survivor 2; Εκτός και η Ιωάννα Πηλιχού;

Πανικός επικρατεί στο Survivor λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομήνικο οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή "Στη φωλιά των κου κου" αποκαλύπτει πως υπάρχει  διάφοροι όροι στα συμβόλαια των διάσημων παικτών δεν ικανοποιούν τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην τα υπογράφουν  μέχρι να γίνουν εκ νέου διαπραγματεύσεις.

Αυτό αντιλαμβάνεστε πως καθυστερεί αρκετά τα πράγματα και δυσκολεύει το έργο της τούρκικης εταιρείας παραγωγής. Την ίδια ώρα, αποχώρηση-βόμβα φαίνεται πως έχουμε από τα πρόσωπα που ήδη έχουν ανακοινωθεί και από το ίδιο το κανάλι μέσα από την εκπομπή "Εδώ" της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρει πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε την Ιωάννα Πηλιχού στο "Survivor", διότι και εκείνη δεν είναι ικανοποιημένη από αυτούς τους όρους συμμετοχής στο συμβόλαιο της. 

http://www.tvnea.com


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!