Ψήφος εμπιστοσύνης UEFA σε Περέιρα

Μέσω του διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εστάλη μήνυμα υποστήριξης και εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

"Σου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάνε ό,τι θέλεις", επισημάνθηκε στον υπεύθυνο της ελληνικής διαιτησίας σύμφωνα με τη "Live Sport", το οποίο προφανώς έρχεται σε απάντηση του αιτήματος του Ολυμπιακού στην UEFA για ξένους διαιτησίας στα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Εξάλλου, αναφορικά με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και την επιλογή για τον αγώνα στο Φάληρο αύριο (24/1) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, κρίθηκε από τον κ. Περέιρα πως είναι ο κατάλληλος και πιο έμπειρος για να διαχειριστεί τις απαιτήσεις του αγώνα, με τους Πειραιώτες να είναι αντίθετοι με την επιλογή του.

Μάλιστα, θυμίζουμε πως η ΑΕΚ θέλει να είναι ο Πορτογάλος στα τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τόσο στο "Γ. Καραϊσκάκης" όσο και στο ΟΑΚΑ "στο πλαίσιο της πλήρους διαφάνειας και της επιθυμίας για διαιτησία 50-50", όπως τόνιζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!