Ένας νεκρός από τη έκρηξη στο μετρό της Στοκχόλμης UPD

Αναστάτωση επικρατεί στη Στοκχόλμη έπειτα από έκρηξη αντικειμένου σε σταθμό μετρό της πόλης. Κατέληξε ο ένας από τους δύο τραυματίες έπειτα από την έκρηξη στον σταθμό Βάρμπι της Στοκχόλμης, περιστατικό που σύμφωνα με τις αρχές δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία.

Νεκρός είναι ο 60χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά όταν σήκωσε ένα αντικείμενο από τον δρόμο έξω από τον σταθμό του μετρό, το οποίο στη συνέχεια εξερράγη. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο μια 45χρονη γυναίκα.

Οι δύο τραυματίες είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι σουηδικές εφημερίδες Expressen και Aftonbladet αναφέρουν ότι πιθανότατα επρόκειτο για χειροβομβίδα, πληροφορία που δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «προφανώς υπάρχει κάτι που προκάλεσε ισχυρή έκρηξη... Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει έρευνα των εμπειρογνωμόνων».

Εξαιτίας της έκρηξης, ο σταθμός και η διπλανή πλατεία έχουν κλείσει για το κοινό ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!