Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά

Η Ρις Γουίδερσπουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ έχουν πολύ χιούμορ και το απέδειξαν περίτρανα μετά το επικό photoshop-fail με τρία χέρια και τρία πόδια στο νέο εξώφυλλο του Vanity Fair.

 

Την Πέμπτη το περιοδικό κυκλοφόρησε το ετήσιο τεύχος του Χόλιγουντ και στο τρίπτυχο εμφανίζονται οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Τομ Χανκς, Μάικλ Τζόρνταν, Zendaya, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ. 

 

Αν και ομολογουμένως εντυπωσιακό λόγω της κοινής εμφάνισης τόσων σταρ, το εξώφυλλο έχει γίνει από χτες θέμα συζήτησης για όλους τους λάθος λόγους, αφού στη φωτογραφία η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να έχει τρία πόδια και η Όπρα Γουίνφρεϊ τρία χέρια. 

 

Η πρώτη που σχολίασε την αποτυχημένη επεξεργασία των εικόνων ήταν η Ρις Γουίδερσπουν, που με μεγάλή δόση αυτοσαρκασμού έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν... υποθέτω πως πλέον το γνωρίζουν όλοι... έχω τρία πόδια. Ελπίζω να μπορείτε ακόμη να με αποδεχθείτε για αυτό που είμαι (και δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθώ που αγκάλιασα σφιχτά την Όπρα... Αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα)».

 

 

Αν και οπωσδήποτε το συμπέρασμα που προκύπτει με μια πρώτη ματιά είναι πως η ηθοποιός μοιάζει να έχει τρία πόδια, το περιοδικό εξήγησε πως αυτό που δημιουργεί την αλλόκοτη ψευδαίσθηση είναι στην πραγματικότητα το ύφασμα στο φόρεμά της.

 

 

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος χρήστης του Twitter παρατήρησε πως σε μία από τις behind-the-scenes φωτογραφίες, φαίνεται σαν η Όπρα Γουίνφρεϊ να έχει τρία χέρια- ένα ακουμπισμένο στο πόδι της, ένα στη μέση της και ένα στη μέση της Ρις Γουίδερσπουν. 

 

 

Η Όπρα δεν το άφησε επίσης ασχολίαστο, απαντώντας στην σχετική ανάρτηση της Ρις όπου αναφέρθηκε στο τρίτο χέρι της κάνοντας ανάλογο χιούμορ. 

 

«Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου. Ξέρω πως αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου», έγραψε στην απάντησή της.

 

 

Μετά και το σχόλιο της Όπρα, το Vanity Fair αποφάσισε να πάρει δημοσίως θέση για το αποτυχημένο Photoshop και παραδέχθηκε πως όντως έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος. 

 

«Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», έγραψε το περιοδικό στο Twitter, διευκρινίζοντας πως διόρθωσαν το λάθος στην διαδικτυακή έκδοση. 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!