Συνεχίζονται και το 2018 ασφαλτoστρώσεις και σχετικές εργασίες σε οδούς της Πολίχνης και σε άλλες γειτονιές του Δήμου Παύλου Μελά


Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο πλαίσιο του έργου ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑαπό τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά με εργασίες αποξήλωσης του παλιού οδοστρώματος και επίστρωση με καινούργιο ασφαλτοτάπητα σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία.
Με την έναρξη του 2018 ολοκληρώνονται οι εργασίες στις παρακάτω οδούς της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης: Εθνικής Αντίστασης, Χαριτωνίδη, Γιαννουλίδη, Δερβενακίων, Δωδεκανήσου & Ουσταμπασίδου, Σολωμού, Ποσειδώνος, Φοίνικος, Σοφούλη, Ιπποδρομίου, Εμμανουήλ Παππά και τμήμα της Μαυρομιχάλη.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στέφανος  Βάρφης ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση και τα υπηρεσιακά στελέχη για την πορεία του έργου.
Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών για την ασφαλή διέλευση οχημάτων και την ασφαλή κίνηση των πεζών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Παύλου Μελά με ιδιαίτερη έμφαση σε οδούς όπου υπάρχει σημαντικός κυκλοφοριακός φόρτος, διέλευση λεωφορειακών γραμμών και οδούς που γειτνιάζουν με σχολικά συγκροτήματα.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!