Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας 2018 στο Δήμο Παύλου Μελά

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Πραγματοποιήθηκε η κοπή  βασιλόπιτας 2018 στο Δήμο Παύλου Μελά

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», παρουσία πλήθους εργαζομένων από όλες τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα, του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.
Τυχερή ήταν η Δημοτική Αστυνομία που κέρδισε το φλουρί στο κομμάτι που παρέλαβε ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γιάννης Κωνσταντινίδης, ενώ σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και στο προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε. ‘’ΙΡΙΣ’’, προσφέρθηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια με 40 συνολικά τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί.
Ο Δήμαρχος πριν κόψει την πίτα ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους
και σημείωσε μεταξύ άλλων
« … χάρη και στις προσπάθειες των εργαζομένων ο χρόνος που έφυγε έκλεισε με θετικό πρόσημο και μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι ο χρόνος που ακολουθεί θα είναι ακόμα καλύτερος ...
Κατά το 2018 θα πρέπει να παρουσιαστεί μια διοίκηση που θα βλέπει τον πολίτη ως εξυπηρετούμενο, αλλά και ως συνεργάτη και στο πλαίσιο αυτό να χτίσουμε μαζί του μια σχέση εμπιστοσύνης, κατανόησης και συνεργασίας…
Σφάλουν, ηθελημένα ή άθελα όσοι ταυτίζουν προβλήματα και αδυναμίες της κεντρικής εξουσίας με το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να λύσει προβλήματα που απορρέουν από την αδυναμία του κεντρικού μηχανισμού, ούτε  να αποτελέσει φραγμό και πανάκεια στην κοινωνική και οικονομική κρίση, γιατί δεν διαθέτει ούτε τους πόρους, ούτε τα μέσα και τις αρμοδιότητες.  Από την άλλη, θα πρέπει να αναλογιστούμε και το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί, αλλά και τι οφείλουμε να κάνουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ώστε να κάνουμε τις ζωές των συμπολιτών μας καλύτερες…»
Ξεκαθάρισε τη στόχευση για τη νέα χρονιά,
•για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με καίριες τομές και επεμβάσεις συγκεκριμένης κλίμακας, μέσα από συγκεκριμένο σχεδιασμό και στρατηγική για την επίλυση των πρακτικών προβλημάτων
•πολιτικές τοπικής κλίμακας με διευρυμένη όμως προοπτική, που θα υπηρετούν τον πολίτη και θα του δίνει λύσεις και όχι αδιέξοδα.
•Φροντίδα για όσους το έχουν ανάγκη και μια αγκαλιά αλληλεγγύης και ισότητας για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.
•Τήρηση των αρχών της νομιμότητας και της υπεροχής και προστασίας του δημόσιου συμφέροντος
•Χρηστή διοίκηση, η οποία θα πρέπει να λειτουργεί με επιείκεια
Και ολοκλήρωσε την ομιλία του με τα παρακάτω
«Κράτος δικαίου και κατ’ επέκταση ένας δήμος δικαίου σημαίνει ότι το σωστό και το δίκαιο θα επικροτηθεί και θα επιβραβευτεί, αλλά το άδικο και η μη συμμόρφωση θα αντιμετωπιστούν κατάλληλα.
Οφείλουμε να δεχόμαστε την κριτική που οδηγεί σε δημιουργικότητα, αλλά και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας απέναντι στην προκατάληψη και στην κακοπροαίρετη κριτική, που τσουβαλιάζει διοίκηση και υπαλλήλους. Δεν υπάρχει εσείς κι εμείς. Δεν λειτουργεί ξέχωρα η διοίκηση και οι υπάλληλοι, καθώς χωρίς εσάς η διοίκηση (η κάθε διοίκηση), όσο καλά και να κάνει τη δουλειά της δεν θα μπορέσει ποτέ να επιτελέσει σωστά το έργο της.
Μαζί αναβαθμίζουμε το δήμο μας. Μαζί αναβαθμιζόμαστε και βελτιωνόμαστε».











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!