Αγγελος Αποστολόπουλος: Ο 22χρονος φοιτητής, διοργανωτής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Πάτρα

Για τις 25 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά στην Πάτρα, δόθηκε το επόμενο ραντεβού των διοργανωτών συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία. 

Το ραντεβού έχει δοθεί στις 14:00 της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Να σημειωθεί ότι το συλλαλητήριο διοργανώνεται μέσω social media και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 1.500 άτομα. 

Η Αστυνομία θα λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς ήδη αντιεξουσιαστές έχουν απειλήσει για την διοργάνωσή του με ανάρτηση στο indymedia.

Ο εμπνευστής του συλλαλητηρίου στην Πάτρα

«Πήρα τη πρωτοβουλία να διοργανώσω ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, πολύ πριν γίνει το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα», αναφέρει  ο 22χρος Άγγελος Αποστολόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι ο άνθρωπος, πίσω από την πρόσκληση στο facebook, για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ένα νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά, στην πόλη της Πάτρας.

Ο στόχος των διοργανωτών του συλλαλητηρίου

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, η απαίτηση είναι να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, τονίζουν ότι η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην κινητοποίηση.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!