Κοζάνη: Στις 23 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί από αστυνομικό

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα, στο δικαστικό μέγαρο Κοζάνης, η δίκη του νεαρού αστυνομικού φρουρού από την Καστοριά, ο οποίος δολοφόνησε, πριν από περίπου έναν χρόνο, τον 52χρονο οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο, σε αγροτική τοποθεσία της ακριτικής πόλης.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κοζάνης κατέθεσαν η σύζυγος του θύματος, καθώς και αστυνομικοί που σχετίζονται με τη σύλληψη του κατηγορουμένου. Επίσης, κατέθεσαν φίλοι της οικογένειας του άτυχου οδηγού ταξί, που επιβεβαίωσαν ότι ο 52χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, σχετικά με τις τρέχουσες υποχρεώσεις του. Ακόμη, κατέθεσαν συνάδελφοι του θύματος, οι οποίοι μίλησαν μαζί του λίγο πριν την δολοφονία του, καθώς και αστυνομικός, που είχε βάρδια με τον ειδικό φρουρό εκείνη την ημέρα.

Η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν γεμάτη από οδηγούς ταξί και από συγγενείς του 52χρονου, που έφθασαν στην Κοζάνη για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της δίκης. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν έντονα, καθώς για να εισέλθει κάποιος στην αίθουσα του δικαστηρίου περνούσε από σωματικό έλεγχο, ενώ περίπου 25 ένστολοι αστυνομικοί βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας στον κατηγορούμενο.

Η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Κοζάνης, λόγω παρέλευσης ωραρίου της γραμματέως της δίκης, διέκοψε για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!