Δ. Καμμένος: Ρουφιάνος, δειλός ο Παπαδημούλης -Γλύφει τους Γερμαναράδες

Νέα επίθεση, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατηγόρησε ξανά τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή, σε ευρωβουλευτές, για τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό. «Στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την κάκιστη πράξη του, είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ», συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε ξανά τον κ. Παπαδημούλη «πολιτικό ρουφιάνο».  

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο πιθανόν στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Να έχει το θάρρος του ανδρός», συνέχισε ο κ. Καμμένος. «Αν μας πει ποιος το είπε, θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Αν πετύχω ποιος έδωσε αυτή την πληροφορία, δεν θα είμαι εγώ ή αυτός, θα είμαι μόνο εγώ», πρόσθεσε.

«Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλύφει τους Γερμαναράδες», συνέχισε στους ίδιους τόνους ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας: «Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας και ανίκανος για τη θέση που κατέχει».

Σε ερώτηση για το αν, με αυτό το κλίμα, μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Να μαζευτούμε, να μην χαρακτηρίζει ο ένας τον άλλον, 2,5 χρόνια ήμασταν μια χαρά».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!