Αυτή είναι η συμβουλή ζωής που έδωσε ο Μπιλ Γκέιτς στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι ο άνθρωπος που άλλαξε άρδην την επικοινωνία. 

Στα 33 του χρόνια έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της τεχνολογίας, έχει κτίσει τη δική του αυτοκρατορία, έχει μια περιουσία που ξεπερνά τα 70 δισ. δολάρια, ενώ πολλές φορές, ειδικά τον τελευταίο λόγο, με τις ομιλίες του απέναντι στο λόγο του Ντόναλντ Τραμπ, έχει γραφτεί και έχει συζητηθεί ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. 

Ολα αυτά, βέβαια, δεν τον σταματούν από το να ζητά, σε κάθε ευκαιρία, συμβουλές για τη ζωή. 

Οπως και έκανε πριν λίγες ημέρες ότων σε εκδήλωση στο Hunter College στη Νέα Υόρκη ζήτησε από τον Μπιλ και την Μελίντα Γκέιτς να μοιραστούν την καλύτερη συμβουλή που θα του έδιναν για τη ζωή. 

«Αν γυρνούσατε πίσω το χρόνο και έπρεπε να δώσετε μια συμβουλή σε έναν φίλο ποια θα ήταν;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο Ζούκερμπεργκ.

Ο Μπιλ Γκέιτς απάντησε πως θα ευχόταν να είχε συνειδητοποιήσει νωρίτερα την αξία των διαφορετικών ειδών εξυπνάδας και το ίδιο θα συμβούλευε και τους νεότερους ανθρώπους.

«Ήμουν τόσο αφελής που πίστευα πως αν κάποιος είχε υψηλό IQ θα μπορούσε να είναι καλός σε όλα και η ιδέα του να συνδυάζεις όλες τις δυνατότητες μαζί πάντα με ενθουσίαζε», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft.

Η σύζυγός του από την άλλη, είπε πως ήλπιζε να πίστευε στον εαυτό της περισσότερο. «Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Πιθανότατα να γνωρίζετε περισσότερα από όσα νομίζετε», σημείωσε. Ανέφερε ακόμη ότι γνώριζε από την εφηβική ηλικία της το δρόμο που θα ήθελε να ακολουθήσει. 

Οσο για το πιο διασκεδαστικό πράγμα τώρα, στη συνεργασία της με τον Μπιλ Γκέιτς... Οπως η ίδια αποκάλυψε αυτό είνα ότι της θυμίζει πως μπορεί να μάθει νέα πράγματα οπουδήποτε και από οποιονδήποτε. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!