Δήλωση της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για το Συλλαλητήριο του Συντάγματος

Δήλωση της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για το Συλλαλητήριο του Συντάγματος
Με θλίψη διαπίστωσα την προσπάθεια κάποιων ομιλητών και παρατάξεων στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο του Συντάγματος, να του προσδώσουν παραταξιακές αποχρώσεις, ενώ ήταν ξεκάθαρα ένα συλλαλητήριο όλων των Ελλήνων.
Κάθε προσπάθεια παραταξιακού χρωματισμού του Συλλαλητηρίου συνιστά μια προσπάθεια ακύρωσής του.
Είναι επίσης θλιβερό στη χώρα της Δημοκρατίας, να ακούγονται αντιδημοκρατικές κορώνες σε μια ύψιστη έκφραση της Δημοκρατίας, όπως το Συλλαλητήριο.
Συγχαίρω, αντίθετα, με όλη μου την καρδιά, τις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας, όπως και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που δήλωσαν με καθαρότητα, εντιμότητα και ενότητα πως δεν επιτρέπουν τη υπεξαίρεση του Ονόματος, της Ταυτότητας και της Ιστορίας μας, από ένα κράτος που λειτουργεί με κλεμμένη ιστορία και αλυτρωτικές θέσεις.
Αυτή την κρίσιμη ώρα της εθνικής διαπραγμάτευσης που διενεργεί η Κυβέρνησή μας, απαιτείται η κοινή και υπεύθυνη στάση όλων. Ας το αντιληφθούν κάποιοι και ας σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.
Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!