Παναθηναϊκός: Αποστολή με Κάτσε-Μυστακίδη κόντρα στον Παναιτωλικό

Με τα δύο νέα πρόσωπα ο ΠΑΟ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (19:30) με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει τελικά στη διάθεσή του τον Φάνη Τζανδάρη που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, τόσο ο Κάτσε όσο και ο Μυστακίδης έδειξαν στις δύο τελευταίες προπονήσεις ότι είναι ετοιμοπόλεμοι και ως εκ τούτου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «πράσινων» ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν και το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα απέναντι στον Παναιτωλικό. 

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης και Μυστακίδης.

Το προβάδισμα για την 11άδα φαίνεται να έχουν οι: Βλαχοδήμος - Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα - Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Λουντ- Αλτμαν, Δώνης. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!