Θεσσαλονίκη: «Ντου» του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου [βίντεο]


Στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μπούκαραν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Τα μέλη αφού παρέκαμψαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλους, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο.
Αφού φώναξαν συνθήματα και κόλλησαν αφίσες στις πόρτες των γραφείων, στη συνέχεια αποχώρησαν.
«Τις τελευταίες ημέρες τα γνωστά κοράκια-μεγάλο συμβολαιογράφοι της πόλης πιστοποιούνται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια. Ετοιμάζονται να κάνουν νέα γενική συνέλευση στις 12 του Φλεβάρη για να σπάσουν την αποχή», τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού.
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει τη συνέχιση της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι την επόμενη συνέλευσή του, στις 4 Μαρτίου.
Πηγή βίντεο: thestival.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!