Την απομάκρυνση του Νίμιτς ζητεί ο Δ. Καμμένος - Νέα επίθεση κατά Παπαδημούλη

Νέα επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε μέσω συνέντευξής του το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παράλληλα ζήτησε την απομάκρυνση του Μάθιου Νίμιτς. 

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον κ. Παπαδημούλη ότι «επιδιώκει τη διάσπαση της συγκυβέρνησης» ενώ τον κάλεσε να αποκαλύψει από ποιόν έχει τις πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Καμμένος δέχτηκε πιέσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, δήλωσε πως «αν ισχύουν αυτά που λέει ο κ Παπαδημούλης, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει διαρροή μέσα στο κόμμα του και το άτομο που κάνει τις διαρροές αυτές θα πρέπει να περάσει από πειθαρχικό και ενδεχομένως να απομακρυνθεί».

Ο Δημήτρης Καμμένος χαρακτήρισε εκ νέου τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικό ρουφιάνο» και τον κατηγόρησε ότι ουσιαστικά κατέδωσε την Ευρωβουλευτή Εύα Καΐλή κατηγορώντας την ότι συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο, με αφορμή τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Καμμενος ζήτησε τέλος να απομακρυνθεί ο κ. Νίμιτς.



Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!