Λαφαζάνης: Επιτυχία του κινήματος η αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών

«Επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας» χαρακτηρίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης την απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου για αναστολή των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Λαφαζάνης σε δήλωσή του έκανε λόγο για «πανικόβλητη» απόφαση και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «η ''ληστρική'' κυβέρνηση των τραπεζών και η κλίκα των ''κορακιών'' του Γεώργιου Ρούσκα, έχουν οικτρές αυταπάτες αν πιστεύουν ότι βρήκαν τη βρώμικη συνταγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να αρπάξουν εκ τους ασφαλούς τις λαϊκές περιουσίες σε κλειδαμπαρωμένα και πολιορκημένα από ΜΑΤ συμβολαιογραφικά γραφεία. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι η οργή και η εφευρετικότητα του κινήματος δεν σταματάει μπροστά σε αυταρχικές μεθοδεύσεις ενός καθεστώτος ανδρείκελου των τραπεζιτών που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ληστεύει και να εξαθλιώνει την κοινωνία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!