Με εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις του Πρασίνου, της Καθημερινότητας και της Καθαριότητας στα πάρκα Περικλέους της Άνω Ηλιούπολης Δήμου Παύλου Μελά

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκτάσεις οργανωμένου αστικού χώρου πρασίνου (πάνω από 20.000 τ.μ), στα πάρκα Περικλέους της Άνω Ηλιούπολης, ξεκίνησαν και συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους τα Τμήματα Πρασίνου, Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης, με την υποστήριξη της Καθαριότητας του Δήμου Παύλου Μελά.
Τα πάρκα Περικλέους αναπτύσσονται σε μια περιοχή πρασίνου που χαρακτηρίζεται από την παρουσία σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων(συνολικά 16 χώρων με Βρεφονηπιακό, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) με Αθλητικούς χώρους (Κολυμβητήριο, Κλειστό Γυμναστήριο, Γήπεδο Ποδοσφαίρου με κερκίδες, Γήπεδα τένις, Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ), μερικές από τις πλέον πολυσύχναστες παιδικές χαρές της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, το ΚΑΠΗ της οδού Μαυρομιχάλη και βέβαια το Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, πρότυπη έδρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και σημείο αναφοράς της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης. 
Η επιχείρηση της αισθητικής αναβάθμισης του πράσινου τοπίου αλλά και η φροντίδα για τη δημόσια υγεία, σε ένα περιβάλλον με συχνούς επισκέπτες τα μικρά παιδιά, οδήγησε στη συντονισμένη προσπάθεια των Υπηρεσιών που περιελάμβανε κλαδέματα δέντρων και θάμνων, αποψίλωση χόρτων, καθαρισμό, καλλωπισμό, απομάκρυνση των σκουπιδιών, με συντονιστή της προσπάθειας το Δημήτρη Αθάνατο που πριν λίγες ημέρες ανέλαβε την ευθύνη της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά και τη συνδρομή του Εντεταλμένου Συμβούλου Σάκη Λαζαρίδη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!