Πλήγμα με Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό

Ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα αρκετά σοβαρό προέκυψε στον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιάννης Μυστακίδης πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Ο νεαρός επιθετικός είχε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γίνει σωστή επούλωση στο σημείο που είχε κάνει πέρυσι το χειρουργείο του για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Μάλιστα ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος ήρθε σε συνεννόηση με τον γιατρό του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο Έλληνας επιθετικός παίζει ως δανεικός στο τριφύλλι και αυτός θα του κάνει την αρθροσκόπηση στην συμπρωτεύουσα.

Η επίσημη ενημέρωση του τριφυλλιού ανέφερε:

"Ο Γιάννης Μυστακίδης επανήρθε στην αγωνιστική δράση λίγο πριν το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό μετά από πλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Μαγνητική τομογραφία που έγινε λόγω συνεχιζομένων συμπτωμάτων στην περιοχή του μηνίσκου, έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής.

Κατόπιν συνεννόησης του γιατρού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκου με τον ομόλογό του του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ο παίκτης επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου το Σαββατοκύριακο".

Ο Μυστακίδης αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδας χάνοντας τα ματς κόντρα σε ΑΕΛ, Λαμία, Ολυμπιακό και ίσως και αυτό με τον Αστέρα στις 10 Μαρτίου.

ΑΚΟΜΑ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΟΛΙΝΣ

Αναφορικά με τον Μολίνς ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πήγε στο Μόναχο έκανε εξετάσεις και θα συνεχίσει να ακολουθεί συντηρητική αγωγή για δυο με τρεις εβδομάδες και αν δεν υποχωρήσουν τα συμπτώματα τότε θα κάνει χειρουργική επέμβαση.

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού ανέφερε:

"Ο Γκιγέρμο Μολίνς πήγε στο εξειδικευμένο αθλητιατρικό κέντρο του Μονάχου για προβλήματα του βουβώνα, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε κατ' αρχάς συνέχεια της συντηρητικής αγωγής με τοπικές εγχύσεις και πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογηθεί μετά από 2-3 εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση υποτροπής των συμπτωμάτων μπορεί να παραστεί αναγκαία η χειρουργική επέμβαση".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!