Συγκλονιστικές εικόνες: Η στιγμή που ανατινάζεται Ρώσος πιλότος για να μην τον πιάσουν τζιχαντιστές [βίντεο]

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας Ρώσος πιλότος του Su-25 ανατινάζεται απασφαλίζοντας μια χειροβομβίδα για να μην πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών στη Συρία, καταγράφει βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Στις εικόνες διακρίνονται ένοπλοι τζιχαντιστές μιλώντας αραβικά να κατευθύνονται στο σημείο που έχει οχυρωθεί πίσω από έναν βράχο ο πιλότος μετά την κατάρριψη του μαχητικού του το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Ιντλίμπ. Καθώς πλησιάζουν ακούγεται η φωνή ενός άνδρα να φωνάζει στα ρωσικά «Αυτό είναι για τα παιδιά!» κι ακολουθεί μια έκρηξη, ενώ μια στήλη μαύρου καπνού υψώνεται στον ουρανό. Άγνωστο παραμένει αν κατά την έκρηξη της χειροβομβίδας σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν τζιχαντιστές. Το βίντεο αναρτήθηκε στο αραβόφωνο δίκτυο IDLIB+ στο YouTube.

O πιλότος, ονόματι Ρομάν Φιλίποφ, ήταν σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, 33 ετών, καταγόταν από το Βλαδιβοστόκ και θα τιμηθεί ως Ήρωας της Ρωσίας με το υψηλότερο μετάλλιο των ενόπλων δυνάμεων.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!